Dutch English French German Italian Spanish
Home Presentaties
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.
Presentaties

 

De eerstvolgende presentaties staan gepland voor zaterdag 9 februari en 23 februari 2019.

Je bent van harte welkom op onze presentaties. Tijdens deze presentaties leggen wij onze reisformule uit en beantwoorden je vragen. Er zijn fotomappen en we tonen langere versies van de video's die op deze site staan. Zo krijg je een goede indruk van wat je tijdens de reis kan verwachten.

Het bijwonen van de presentaties is gratis en geheel vrijblijvend. Je dient je wel via onderstaand formulier aan te melden. Direct nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail.

De presentaies worden gehouden in De Kwakel (onder Amsterdam) en beginnen om 11:00 uur. Uiterlijk 2 dagen voor de presentatie ontvang je via de mail een uitnodiging voor de presentatie met de precieze locatie en het programma.

Wij verzorgen ook graag presentaties bij bijvoorbeeld motorclubs. Neem hiervoor contact met ons op.

Wil je een presentatie bijwonen? Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Vul je een van deze velden niet in dan zal je aanmelding niet verzonden worden.

Aanmeldformulier Presentatie

Naam (*)
Please add a value for .
E-mail adres (*)
U dient een geldig e-mail adres op te geven.
Telefoonnummer (*)
Geef alstublieft een telefoonnummer op.
Aantal personen (*)
Geeft u alstublieft het aantal personen op waarmee u komt.

Datum presentatieBen geïnteresseerd in
Vragen & opmerkingenBeurzen

Je kan ons ook tegenkomen op de Motorbeurs Utrecht 2019. Van 14 t/m 17 februari 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht. Standnummer: D025 in hal 9.

 

 

 
 naar boven