Dutch English French German Italian Spanish
Home Over Ons
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.
Wie zijn wij?

HANS

In 1985 geeft Hans zijn baan als theatertechnicus op en gaat hij in de reisbranche werken. Hij organiseert en begeleidt reizen waaronder een aantal overlandreizen van Nederland naar Kathmandu en Kaapstad. Om zijn passie voor reizen en motorrijden te combineren richt hij in 2003 Touratrek op. Hij organiseert de eerste motorrondreis door de Indiase Himalaya waarna andere bestemmingen volgden.

touratrek motorreizen wiezijnwij hans

MARCO

Marco is onze Marokko-man. Het oude koninkrijk in het Westen heeft hem zo geraakt doordat het zo’n contrastrijk land is. Dit uit zich in de natuur, de cultuur, kleuren, smaken en in de bevolking, die overigens bekend staat om haar grote gastvrijheid. Zijn passie voor de dit bijzondere Noord-Afrikaanse land en offroad deelt hij graag met anderen. Marco komt er nu zo’n 25 jaar en heeft er verschillende soorten reizen begeleid. De laatste 6 jaar houdt hij zich bezig met het organiseren en begeleiden van offroad motortrips.

touratrek motorreizen wiezijnwij marco

Franz

Franz heeft als piloot jarenlang over de gehele wereld gevlogen. Vanuit de lucht werd hij verliefd op het Afrikaanse continent en is hij uiteindelijk op Madagaskar geland. Vervolgens werd hij verliefd op een Malagassische en is met haar getrouwd. Hij woont nu in de hoofdstad  Antananarivo (Tana genoemd) van waaruit hij vele tochten over het eiland heeft gemaakt. Hij kent het land dus goed en is tevens een uitstekende (BMW) motorfietsmonteur.

 

touratrek motorreizen wiezijnwij  franz

MAAIKE

Maaike is een enthousiaste en doorgewinterde motorrijdster. Naast haar werkzaamheden als grafisch vormgeefster is zij de laatste 14 jaar actief in de motorwereld. Zij assisteert bij off road trainingen voor beginners en organiseert, ondersteunt en begeleidt motor evenementen zoals WOW! Magazine, WOW!-onroute en Endurocats. Zij is eén van onze Himalaya reisbegeleiders.

 

touratrek motorreizen wiezijnwij marco
 
 naar boven